Novemberweekend

Op 12 november zijn we met een grote groep Thesmoren afgereisd naar Austerlitz voor een gezellig weekend in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Op vrijdag, na een gezellige zoektocht met een stoet aan ov-fietsen, ontdekten we de gigantische groepsaccommodatie waar genoeg ruimte was om ons een weekend te vermaken.

Vrijdagavond was een vrije avond waarin een groep Thesmoren besloten naar Utrecht te gaan. Ondanks dat het stappen geen succes was met alle drukke rijen was er genoeg gezelligheid om er toch een geslaagde avond uit van te maken. De rest van de Thesmoren heeft zich vermaakt met een spelletjes avond op locatie.

Zaterdag stond in het teken van culinaire en culturele hoogstandjes. Eerst werden wij verrast met een wijn wandeling naar de pyramide van Austerlitz, waarbij elke wijn werd voorzien van een goed verhaal, en natuurlijk, heerlijke snacks. In de avond was het tijd voor het gala waar onze culturele kennis eerst werd getoetst aan de hand van een quiz en waar we werden voorzien van kaasplankjes. De hakken werden vervolgens uitgegooid om helemaal los te gaan op de dansvloer en te Thescaleren! Wat is een goed gala zonder act? Helemaal niks, en daarom heeft de WeekendCie ons verrast met een dans-act van hoog niveau op WAP.

Nadat de drank rijkelijk heeft gevloeid, de appels door het rond hebben gevlogen, de kaas als decor was opgehangen en de keeltjes hard hebben meegeschreeuwd was het tijd voor alle Thesmoren om weer in hun hoogslaper te kruipen. Zondag had iedereen namelijk genoeg energie nodig om fanatiek mee te doen aan Wie is de Mol? waarbij twee teams tegen elkaar gingen strijden in Utrecht om erachter te komen wie de teams stiekem aan het bedriegen waren.

Al met al was het een zeer geslaagd weekend waarin wij als Thesmoren nog dichter tot elkaar zijn gekomen en weer intens hebben genoten. WeekendCie ontzettend bedankt en tot de volgende!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *